Posting Boso Malangan


Hehehe.. goro2 saiki wis akeh duwe bolo sing podo malange, dadi aku wani nulis nggawe boso malangan ngene, ono sing iso nyantol. Lek biyen2, wong moco lak mek iso plonga-plongo tok, gak ngerti kamsude.

Tapi ojo ngungib lho rek lek bosone ajur, morat-marit. Soale pancen ga ono aturan bakune. Kadang tak lawik, kadang ora. Dadi lek ngungib yo gocelan sikile kursi ae :)).

Sumpah, iki eksperimen puol. Mbuh yo’opo ngko tanggapane wong2, woehehehe.

Hm, tapi ketoke mbois lek gelek2 posting nggawe boso malangan ngene. Bangga rek, dadi Arema. Masio ga seneng bal2an, masio ga pati ngerti sejarahe Malang, masio gelek nyasar ndek sawojajar :))

Pisan maneh, iki eksperimen, nekat. Ojo ditiru lek ga pingin diarani rodo seweng.

Jasik!! Wis jam limo sore! Aku ndek idrekan iki. Mulai wingi gak ngalup2. Cabut sek. Sedino durung adus blas. Wedine lek ketemu tukang sate aku diuber, disangkakno wedus :))

O iyo, saiki postingan2 koyok ngene ta dewekno ndek kategori ‘java’, hehehe.

Sepurane gawe bolo2 sing ga iso boso jowo, opo maneh malangan. Aku gak nyediakno transletan. Eh, ngerti kan kamsude?

wes, a? tambah morat-marit isine blog iki :))

13 tanggapan untuk “Posting Boso Malangan”

  1. wakakaka.,
    osob gak jelas, ga nok baku ne :P

    opo mathuk e awak dewe gae kamus osob kiwalan ae yo sam :lol:

    Gum: sip2. opo perlu diseminarno karo ngelibatno UKM kampusmu maneh? :))

  2. jasik mbois temen rek!, arek ngalam nek moco postingan iki rasane akrab, soale boso koyok ngene wes kadit asing ndek kuping arek2, oyi bro!

    Gum: lha, kan… oleh bolo maneh. oyi, sam. mugo2 aku kuat nggawe postingan2 koyo ngene maneh :))

  3. mending umak sam,jik osi osob ngalaman_
    drpda ayas lahir nok ngalam tapi osob ngalaman ayas g itreng blaz__
    yen onk wong ngejak ngomong ngalaman ayas mung double O (dlolak_dlolok)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s